Naked Frozen Cake

1 kage, 8-10 portioner

Vurdering (23 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Kagebund, 3 stk.
225 g blødt smør
4 dl Dansukker Bagesukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
5 æg
7 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Maizena
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 1/2 dl mælk

Syltetøj
500 g friske bær (f.eks. hindbær eller blåbær)
3 dl Dansukker Syltesukker

Creme cheese-frosting
100 g blødt smør
300 g friskost
6 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
3 tsk. brunkagekrydderi

Isbjerg-pynt
2 1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl vand
60 g (1/2 dl) Dansukker Glukosesirup
Blå frugtfarve

Instruktioner

Kagebund
Sæt ovnen på 175 °C.
Smør tre runde forme (16-20 cm i diameter).
Pisk smør, sukker og lys sirup lyst og cremet i en stor skål.
Tilsæt et æg ad gangen.
Sigt mel, Maizena, bagepulver og salt i sammen med mælken, og rør til en jævn dej.
Fordel dejen i de tre forme, og bag i 35-40 minutter.

Syltetøj
Bland bær og syltesukker i en gryde, og lad det koge i 5-10 minutter afhængigt af bærtype. Syltetøjet skal blive forholdsvis fast. Lad det køle af.

Creme cheese-frosting
Pisk alle ingredienserne sammen.

Isbjerg-pynt
Kog sukker, glukosesirup og vand, til det når en temperatur på ca. 160 °C.
Tilsæt blå farve.
Hæld sukkerlagen ud på et stykke bagepapir, og lad den køle helt af. Knæk i mindre stykker.

Montér kagen
Halvér kagebundene, hvis de bliver for tykke. Kom et lag syltetøj på bunden næsten ud til kanten. Kom de sidste kagebunde og syltetøj på. Kom frosting på toppen af kagen, og pynt med isbjerg og krymmel efter eget valg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.