Naked Frozen Cake

1 kage, 8-10 portioner

Vurdering (23 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Kagebund, 3 stk.
225 g blødt smør
4 dl Dansukker Bagesukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
5 æg
7 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Maizena
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 1/2 dl mælk

Syltetøj
500 g friske bær (f.eks. hindbær eller blåbær)
3 dl Dansukker Syltesukker

Creme cheese-frosting
100 g blødt smør
300 g friskost
6 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
3 tsk. brunkagekrydderi

Isbjerg-pynt
2 1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl vand
60 g (1/2 dl) Dansukker Glukosesirup
Blå frugtfarve

Instruktioner

Kagebund
Sæt ovnen på 175 °C.
Smør tre runde forme (16-20 cm i diameter).
Pisk smør, sukker og lys sirup lyst og cremet i en stor skål.
Tilsæt et æg ad gangen.
Sigt mel, Maizena, bagepulver og salt i sammen med mælken, og rør til en jævn dej.
Fordel dejen i de tre forme, og bag i 35-40 minutter.

Syltetøj
Bland bær og syltesukker i en gryde, og lad det koge i 5-10 minutter afhængigt af bærtype. Syltetøjet skal blive forholdsvis fast. Lad det køle af.

Creme cheese-frosting
Pisk alle ingredienserne sammen.

Isbjerg-pynt
Kog sukker, glukosesirup og vand, til det når en temperatur på ca. 160 °C.
Tilsæt blå farve.
Hæld sukkerlagen ud på et stykke bagepapir, og lad den køle helt af. Knæk i mindre stykker.

Montér kagen
Halvér kagebundene, hvis de bliver for tykke. Kom et lag syltetøj på bunden næsten ud til kanten. Kom de sidste kagebunde og syltetøj på. Kom frosting på toppen af kagen, og pynt med isbjerg og krymmel efter eget valg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.