Muscovadogravet laks

4 personer

Vurdering (0 st)

Ingredienser

750 g lakseside
3/4 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3/4 dl salt
10 knuste, hvide peberkorn
10 knuste, sorte peberkorn
3-4 dl groft hakket dild

Instruktioner

Skrab og tør laksesiden. Frys den i mindst 2 døgn. Bland salt, sukker og peber, og gnid laksen med det. Dæk bunden i en lav skål med dild. Læg laksesiden ovenpå med skindet mod dilden. Dæk laksen med resten af dilden. dæk skålen med plastfilm, og stil laksen i køleskabet i 2 døgn. Vend laksen en gang i mellem. skær laksen i tynde skiver, og server den med sennepssauce, dild og citron.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.