Ingredienser
Sukkerbrødskage
100 g smør eller margarine
4 æg
5 1/2 dl Dansukker Flormelis
6 spsk. kakao
6 dl hvedemel
4 tsk. bagepulver
2 dl vand
smør eller margarine til formen
rasp eller mannagryn til formen
Glasur
50 g smør eller margarine
3 1/2 dl Dansukker Flormelis
4 spsk. kakao
1/2 dl stærk, kold kaffe
Pynt
kokos
Instruktioner
Lav sukkerbrødskagedejen
Smør en lille, 20 x 30 cm, bradepande, og drys den med rasp eller mannagryn. Stil ovnen på 175 °C.
Smelt fedtstoffet, og lad det køle af.
Pisk æg og flormelis, til det skummer.
Bland mel, bagepulver og kakao i æggemassen.
Tilsæt fedtstof og vand. Hæld dejen i en smurt bradepande drysset med rasp.
Bages midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 °C.
Glasur
Smelt smør eller margarine. Bland flormelis og kaffe i. Smør glasuren på kagen. Drys med kokos. Skær i tern.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.