Mokkamuffins

Mokkamuffins med sødt fyld med smag af kokos, pyntet med frosting af mørk chokolade.

18 stk.

1 time

Vurdering (16 stk)

Ingredienser

Fyld
75 g smør
3/4 dl kakaopulver
1/2 dl færdigbrygget kaffe
6 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl kokosmel

Muffins
150 g smør
2 æg
3 dl Dansukker Rørsukker
1 dl kakao
2 tsk. bagepulver
4 1/2 dl hvedemel
1 1/2 dl mælk

Frosting
200 g mørk chokolade
300 g blødt smør
2 dl Dansukker Flormelis
halvdelen af fyldet

Pynt
Kokosmel

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C.

Start med at lave fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser undtagen kokosmel.

Rør sammen, og hæld derefter halvdelen af fyldet over i en anden skål.

Tilsæt kokosmel til fyldet i den ene skål. Stil begge skåle til side, og lad dem køle af.

Lav muffindejen. Smelt smørret, og stil det til side for at køle af.

Pisk æg og rørsukker i en skål, til det er luftigt. Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælk til smørret, og pisk det ned i æggesnapsen.

Rør de tørre ingredienser i, og bland til en jævn dej.

Fordel dejen i muffinforme, som fyldes ca. to tredjedele. Tilsæt lidt kokosfyld i midten af hver muffinform.

Bag i ca. 10 minutter i den nederste del af ovnen. Tag muffinsene ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist.

Lav frostingen. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over et vandbad. Lad den køle af.

Pisk derefter smør og flormelis luftigt i en skål. Pisk den smeltede chokolade i, og tilsæt fyldet uden kokos. Pisk, til frostingen er jævn. Stil den i køleskabet i 10-15 minutter.

Sprøjt frostingen på muffinsene, og drys med kokosmel.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.