Mokkamuffins

Mokkamuffins med sødt fyld med smag af kokos, pyntet med frosting af mørk chokolade.

18 stk.

PT55M

1 time

Vurdering (16 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Fyld
75 g smør
3/4 dl kakaopulver
1/2 dl færdigbrygget kaffe
6 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl kokosmel

Muffins
150 g smør
2 æg
3 dl Dansukker Rørsukker
1 dl kakao
2 tsk. bagepulver
4 1/2 dl hvedemel
1 1/2 dl mælk

Frosting
200 g mørk chokolade
300 g blødt smør
2 dl Dansukker Flormelis
halvdelen af fyldet

Pynt
Kokosmel

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C.

Start med at lave fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser undtagen kokosmel.

Rør sammen, og hæld derefter halvdelen af fyldet over i en anden skål.

Tilsæt kokosmel til fyldet i den ene skål. Stil begge skåle til side, og lad dem køle af.

Lav muffindejen. Smelt smørret, og stil det til side for at køle af.

Pisk æg og rørsukker i en skål, til det er luftigt. Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælk til smørret, og pisk det ned i æggesnapsen.

Rør de tørre ingredienser i, og bland til en jævn dej.

Fordel dejen i muffinforme, som fyldes ca. to tredjedele. Tilsæt lidt kokosfyld i midten af hver muffinform.

Bag i ca. 10 minutter i den nederste del af ovnen. Tag muffinsene ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist.

Lav frostingen. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over et vandbad. Lad den køle af.

Pisk derefter smør og flormelis luftigt i en skål. Pisk den smeltede chokolade i, og tilsæt fyldet uden kokos. Pisk, til frostingen er jævn. Stil den i køleskabet i 10-15 minutter.

Sprøjt frostingen på muffinsene, og drys med kokosmel.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.