Fyld
Muffins
Frosting
Pynt
Forvarm ovnen til 175°C.
Start med at lave fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser undtagen kokosmel.
Rør sammen, og hæld derefter halvdelen af fyldet over i en anden skål.
Tilsæt kokosmel til fyldet i den ene skål. Stil begge skåle til side, og lad dem køle af.
Lav muffindejen. Smelt smørret, og stil det til side for at køle af.
Pisk æg og rørsukker i en skål, til det er luftigt. Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælk til smørret, og pisk det ned i æggesnapsen.
Rør de tørre ingredienser i, og bland til en jævn dej.
Fordel dejen i muffinforme, som fyldes ca. to tredjedele. Tilsæt lidt kokosfyld i midten af hver muffinform.
Bag i ca. 10 minutter i den nederste del af ovnen. Tag muffinsene ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist.
Lav frostingen. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over et vandbad. Lad den køle af.
Pisk derefter smør og flormelis luftigt i en skål. Pisk den smeltede chokolade i, og tilsæt fyldet uden kokos. Pisk, til frostingen er jævn. Stil den i køleskabet i 10-15 minutter.
Sprøjt frostingen på muffinsene, og drys med kokosmel.
Opskriften er udarbejdet af