Mokkamuffins

Mokkamuffins med sødt fyld med smag af kokos, pyntet med frosting af mørk chokolade.

18 stk.

PT55M

1 time

Vurdering (16 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Fyld
75 g smør
3/4 dl kakaopulver
1/2 dl færdigbrygget kaffe
6 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl kokosmel

Muffins
150 g smør
2 æg
3 dl Dansukker Rørsukker
1 dl kakao
2 tsk. bagepulver
4 1/2 dl hvedemel
1 1/2 dl mælk

Frosting
200 g mørk chokolade
300 g blødt smør
2 dl Dansukker Flormelis
halvdelen af fyldet

Pynt
Kokosmel

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C.

Start med at lave fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser undtagen kokosmel.

Rør sammen, og hæld derefter halvdelen af fyldet over i en anden skål.

Tilsæt kokosmel til fyldet i den ene skål. Stil begge skåle til side, og lad dem køle af.

Lav muffindejen. Smelt smørret, og stil det til side for at køle af.

Pisk æg og rørsukker i en skål, til det er luftigt. Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælk til smørret, og pisk det ned i æggesnapsen.

Rør de tørre ingredienser i, og bland til en jævn dej.

Fordel dejen i muffinforme, som fyldes ca. to tredjedele. Tilsæt lidt kokosfyld i midten af hver muffinform.

Bag i ca. 10 minutter i den nederste del af ovnen. Tag muffinsene ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist.

Lav frostingen. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over et vandbad. Lad den køle af.

Pisk derefter smør og flormelis luftigt i en skål. Pisk den smeltede chokolade i, og tilsæt fyldet uden kokos. Pisk, til frostingen er jævn. Stil den i køleskabet i 10-15 minutter.

Sprøjt frostingen på muffinsene, og drys med kokosmel.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.