Mørdejsskåle med karamel

ca. 25 stk. afhængig af formenes størrelse

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

100 g smør eller margarine
2 spsk Dansukker Flormelis
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
1 spsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
3 dl hvedemel

Fyld
2 dl piskefløde
50 g smør eller margarine
3 dl Dansukker Sukker
2 spsk. Dansukker Glukosesirup

Pynt
1 dl Dansukker Flormelis 

Instruktioner

Ælt ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time. Tryk dejen ud i forme. Prik dem med en gaffel. Bages midt i ovnen ved 200 °C i 6-8 minutter. Lad kagerne svale af, inden de tages ud af formene. Bland alle ingredienserne til karamelcremen i en tykbundet kasserolle, og lad det koge, til massen har nået en temperatur på 120 °C, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om konsistensen er passende. Fyld karamellen i formene. Drys lidt flormelis over kagerne ved servering, eller bland flormelis med lidt vand, og bred glasur ud over karamellen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.