Mørdejskranse

Mørdejskranse

ca. 35 stk.
Mørdejskranse
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

200 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Sukker
5 dl hvedemel
1 æg
Grøn og gul frugtfarve

Saml fedtstof, sukker, mel og æg. Del dejen i to, og farv den ene del gul og den anden grøn. Læg dejen i plasticposer, og lad den hvile i køleskabet i 1 time. Rul begge deje ud på et meldrysset bord, og tryk små runde kager ud med en form. Læg gule og grønne cirkler forskudt, så det ligner små kranse. Læg dem på bageplader med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevares tørt.

Du kan også rulle dejen ud i lange pølser, som snos sammen to og to, inden de formes til kranse.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;