Mørdejshjerter

30 stk.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

4 dl hvedemel
200 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme

Rød frugtfarve eller
2 tsk. kakao

Hjerteform i to størrelser

Instruktioner

Bland ingredienserne til dejen. Tag en tredjedel af dejen, og farv den rosa ved hjælp af frugtfarve, eller gør den brun ved hjælp af kakao. Lad dejen hvile koldt i mindst 30 minutter.

Rul den lyse dej ud først, og stik hjerter ud med en form. Læg dem på en plade med bagepapir. Rul derefter den farvede dej ud, og stik mindre hjerter ud med en form. Læg det lille, farvede hjerte et stykke ind på det lyse hjerte. Bag dem ved 175 °C i cirka 10 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.