Mørdejshjerter

30 stk.

Vurdering (1 st)

Ingredienser

4 dl hvedemel
200 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme

Rød frugtfarve eller
2 tsk. kakao

Hjerteform i to størrelser

Instruktioner

Bland ingredienserne til dejen. Tag en tredjedel af dejen, og farv den rosa ved hjælp af frugtfarve, eller gør den brun ved hjælp af kakao. Lad dejen hvile koldt i mindst 30 minutter.

Rul den lyse dej ud først, og stik hjerter ud med en form. Læg dem på en plade med bagepapir. Rul derefter den farvede dej ud, og stik mindre hjerter ud med en form. Læg det lille, farvede hjerte et stykke ind på det lyse hjerte. Bag dem ved 175 °C i cirka 10 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.