Minipandekager

Hvem er ikke vild med pandekager? De er et hit hos både voksne og børn. Både små og store, tykke og tynde pandekager kan desuden bages i mange forskellige varianter og med mange forskellige smagstilsætninger. Lav en lagkage af pandekager, eller spis de små pandekager med fløde og din yndlingsmarmelade!

ca. 50 stk.

1 time

Vurdering (68 stk)

Ingredienser

2 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Dansukker Flormelis
1/2 tsk. salt
6 dl mælk
3 æg
25 g smør

Instruktioner

Bland hvedemel, flormelis og salt i en skål. Tilsæt mælk, lidt ad gangen, og pisk til en jævn blanding. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk til en helt jævn blanding.

Lad blandingen stå i ca. 20 minutter. Kom en skefuld smør på pandekagepanden, og bag små pandekager.

Servér med lækkert hjemmelavet syltetøj.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.