Minipandekager

Hvem er ikke vild med pandekager? De er et hit hos både voksne og børn. Både små og store, tykke og tynde pandekager kan desuden bages i mange forskellige varianter og med mange forskellige smagstilsætninger. Lav en lagkage af pandekager, eller spis de små pandekager med fløde og din yndlingsmarmelade!

ca. 50 stk.

1 time

Vurdering (80 stk)

Ingredienser

2 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Dansukker Flormelis
1/2 tsk. salt
6 dl mælk
3 æg
25 g smør

Instruktioner

Bland hvedemel, flormelis og salt i en skål. Tilsæt mælk, lidt ad gangen, og pisk til en jævn blanding. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk til en helt jævn blanding.

Lad blandingen stå i ca. 20 minutter. Kom en skefuld smør på pandekagepanden, og bag små pandekager.

Servér med lækkert hjemmelavet syltetøj.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.