Minikokostoppe med chokolade

Ca. 40 stk.

Vurdering (51 st)

Ingredienser

75 g blødt smør
2 1/2 dl Dansukker Rørsukker
7 dl revet kokos
Æggehvide fra 3 store æg
Revet skal af 1 usprøjtet lime

Topping
100 g mørk chokolade
Kokosflakes

Instruktioner

Sæt ovnen på 200 grader.
Rør blødt smør og sukker sammen.
Tilsæt kokos og æggehvide, og rør det godt sammen. Rør limeskallen i.
Form små toppe af dejen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen i 8-12 minutter.
Tag ud af ovnen, og lad køle af. Smelt chokolade, og hæld det over. Strø kokosmel over.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.