Minikokostoppe med chokolade - Opskrifter

Minikokostoppe med chokolade

Ca. 40 stk.
Minikokostoppe med chokolade
Bedømmelse: (51vurderinger)

Ingredienser

75 g blødt smør
2 1/2 dl Dansukker Rørsukker
7 dl revet kokos
Æggehvide fra 3 store æg
Revet skal af 1 usprøjtet lime

Topping
100 g mørk chokolade
Kokosflakes

Sæt ovnen på 200 grader.
Rør blødt smør og sukker sammen.
Tilsæt kokos og æggehvide, og rør det godt sammen. Rør limeskallen i.
Form små toppe af dejen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen i 8-12 minutter.
Tag ud af ovnen, og lad køle af. Smelt chokolade, og hæld det over. Strø kokosmel over.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;