Minicheesecakes med hindbærswirl

cirka 12 muffinforme 1,5 time
Minicheesecakes med hindbærswirl
Bedømmelse: (10vurderinger)

Ingredienser

    Bund

    • 8 Digestive-kiks
    • 25 g smeltet smør
    • 1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

    Hindbærswirl

    • 1 1/2 dl hindbær
    • 2 spsk. Dansukker Flormelis
    • 1 tsk. vaniljesukker

    Fyld

    • 1 1/2 dl Dansukker Sukker
    • 1 spsk. hvedemel
    • 400 g friskost
    • 1 tsk. citronskal usprøjtet
    • 1 tsk. vaniljesukker
    • 2 store æg
    • 2 spsk. piskefløde

    Opvarm ovnen til 175 °C.

    Blend kiksene, og bland det smeltede smør og sukkeret i.

    Kom en spiseskefuld af kiksedejen i bunden af formene. Tryk dejen ud, så den bliver jævn.

    Bages i ovnen i 5 minutter.

    Blend hindbær, flormelis og vaniljesukker.

    Pres blandingen gennem en finmasket si for at skille frøene fra hindbærpuréen. Stil til side.

    Pisk sukker og mel sammen, tilsæt friskost, citronskal og vaniljesukker, og bland, til massen er jævn.

    Bland æggene i (et ad gangen), og tilsæt piskefløden.

    Fordel friskostblandingen i formene.

    Kom en cirkel hindbærsauce over hver muffin. Brug en tandstik til at røre lidt mere og lave en "swirl".

    Bages i 15–20 minutter, til fyldet er stivnet.

    Lad dine muffins køle helt af, og køl dem derefter i køleskabet, så de sætter sig.

    Pynt med friske hindbær.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker