Melon-jordbærcocktail

6 glas

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

1/2 kg honningmelon
1 liter jordbær
4 spsk. citron- eller limesaft
4 spsk. Dansukker Brun Farin
33 cl mineralvand

Pynt
4 kviste frisk basilikum
Isterninger

Instruktioner

Skræl og udkern melonen. Skær dem i mindre stykker. Skyl og rens jordbærrene. Bland melon, jordbær, citronsaft og brun farin i en mikser/blender, og kør, til alt er findelt. Sigt blandingen gennem en finmasket si. Læg et par isterninger i hvert glas. Fordel drikken i glassene. Tilsæt mineralvand. Sæt en kvist basilikum i hvert glas.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.