Mazarinkage med nøddelåg

ca. 15 stykker
Mazarinkage med nøddelåg
(4)

Bund
100 g smør eller margarine
3 dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 spsk. vaniljesukker
1 æg

Fyld
50 g smør eller margarine
75 g malede mandler
1 1/4 dl Dansukker Flormelis
2 æg
1/2 dl hvedemel
½ tsk. bagepulver

Nøddelåg
100 g smør eller margarine
1 1/4 dl Dansukker Rørsukker
3/4 dl Dansukker Glukosesirup
2 spsk. hvedemel
2 spsk. fløde
4 dl nødder eller mandler efter eget valg

Ælt ingredienserne til dejen sammen. Beklæd en form på 24 cm i diameter med dejen, og stil den i køleskabet i 1 time. Bland ingredienserne til fyldet i en foodprocessor. Hæld dejen i formen, og sæt den nederst i ovnen i ved 200° (varmluft 175°) i 20 minutter. Bland alt undtagen nødder/mandler til nøddelåget i en gryde, og lad det simre under omrøring, til det tykner. Bland nødder/mandler i. Fordel nøddeblandingen over kagen, sæt den tilbage i ovnen på midterste rille, og bag den i yderligere ca. 15 minutter.