Matcha-pannacotta

4 portioner 2 timer
Matcha-pannacotta
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Bærlag

    • 2 dl brombær
    • 2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
    • 2 spsk. Dansukker Sukker

    1. lag

    • 3 dl piskefløde
    • 3 stykker husblas
    • 1 spsk. vaniljesukker
    • 50 g hakket hvid chokolade

    2. lag

    • 3 dl piskefløde
    • 3 stykker husblas
    • 1/2-1 tsk matcha-tepulver
    • 50 g hakket hvid chokolade

    Bær
    Bland bærrene sammen med sukker i en lille gryde. Lad det koge i 5 minut. Hæld bærblandingen i bunden af 4 glas. Lad det køle af.

    1. lag
    Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde og vaniljesukker i en kasserolle og kog det i et halvt minut. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding.  Hæld den hakkede chokolade i, og lad den smelte. Hæld forsigtigt massen over bærblandingen, og stil den i køleskab, så den kan stivne.

    2. lag
    Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde og vaniljesukker i en kasserolle og kog det i et halvt minut. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding.   Hæld den hakkede chokolade i og en halv teskefuld matchapulver, og rør rundt. Hæld det forsigtigt over de andre lag i de fire glas. Stil det i køleskab til afkøling.

    Pynt med revet hvid chokolade.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker