Marineret kyllingefilet med bulgursalat

4 pers.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

4 kyllingefileter

Marinade
3 revede eller hakkede fed hvidløg
4 spsk. rapsolie
1-2 spsk. sambal oelek
2 spsk. balsamicovineddike
1 spsk. japansk soja
2 spsk. Dansukker Flormelis

Bulgursalat
3 dl grov bulgur
1 rødløg
4 spsk. rapsolie
2 spsk. balsamicovineddike
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 knsp. salt
2 dl hakket persille
1 mango i tern
12 halverede cocktailtomater

Instruktioner

Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg kyllingefileterne og marinaden i en kraftig plastikpose, og luk den til. Lad kødet hvile i køleskab et par timer.

Tilbered bulguren efter anvisningerne på emballagen. Pil rødløget, og skær det i tern. Bland olie, vineddike, flormelis og salt, og hæld blandingen i bulguren. Rør rundt. Tilsæt løg, persille, mango og tomat. Stil bulgursalaten koldt indtil servering.

Steg eller grill kyllingefileterne. Server kyllingefileterne med bulgursalaten og kogte grøntsager, f.eks. broccoli eller bønner.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.