Marinade til kylling

Denne lidt stærkere marinade passer perfekt til kylling. Tilsæt lidt muscovadorørsukker, så marinaden får en fin balance. Grill – og velbekomme!

Vurdering (93 stk)

Ingredienser

1/2 dl Dansukker Rørsukker Fairtrade
2 spsk. dijonsennep
4 spsk. hvidvin
4 spsk. olivenolie
2 tsk. paprika
2-4 finthakkede eller revne fed hvidløg
1 finthakket rød chili
1 knsp. sort peber

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingestykkerne i dobbelte fryseposer, og hæld marinaden over. Ryst posen, så kyllingestykkerne dækkes af marinaden. Lad kødet hvile i køleskab et par timer. Ryst posen indimellem, mens kyllingestykkerne marineres. Marinaden rækker til ca. 1 kg kyllingestykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.