Ingredienser
Marengs
3 æggehvider
2 dl Dansukker Bagesukker
1/2 tsk. citronsaft
Cheesecake med rom og rosiner
1/2-1 dl mørk rom
1 dl rosiner
3 æggeblommer
1 1/2 dl Dansukker Økologisk Sukker
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
150 g flødeost
3 dl piskefløde
Chokoladesauce
1 spsk. smør
1 1/2 spsk. kakao
2 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
1 spsk. Dansukker Rørsukker
1 dl piskefløde
Pynt
3 dl piskefløde
1 banan
Knuste chokoladecookies
Instruktioner
Læg rosinerne i rom i en skål, og lad dem stå til cheesecaken.
Lav marengsene. Forvarm ovnen til 125°C.
Pisk æggehvider og halvdelen af sukkeret i en skål. Pisk ved høj hastighed, til massen begynder at blive hvid. Tilsæt resten af sukkeret og citron.
Pisk til en fast marengs. Bred marengsen ud på en bageplade med bagepapir, og bag den midt i ovnen i ca. 1 time. Sluk for ovnen, og lad pladen blive i ovnen.
Lav cheesecaken. Pisk æggeblommer, sukker og glukosesirup i en skål, til det er luftigt. Vend blandingen ned i flødeosten.
Pisk fløden, og vend den i ostemassen. Tilsæt eventuelt rom- og rosinblandingen, og rør rundt.
Kog ingredienserne til chokoladesaucen i en gryde, til den tykner.
Knus ca. 130 g marengs og den sammen mængde chokoladecookies i en skål. Kom 1/3 af blandingen i en springform på ca. 26 cm i diameter. Hæld 1/3 af cheesecakemassen over, og hæld lidt chokoladesauce på. Gentag, og dæk med husholdningsfilm. Stil i fryseren i 5 timer.
Pisk fløden, og skær bananen ud på langs i fire skiver. Tag cheesecaken ud lige inden servering, og sæt den på et kagefad.
Fordel flødeskum på toppen, og pynt med bananskiverne. Hæld chokoladesauce over, og drys til sidst resten af blandingen af marengs og chokoladecookies rundt i kanten af tærten og på toppen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.