Marengs

ca. 40 stk.

Vurdering (343 stk)

Ingredienser

3 æggehvider
2 dl Dansukker Bagesukker
3 dråber citronsaft
Rød frugtfarve

Instruktioner

Pisk æggehvider, citronsaft, frugtfarve* og en deciliter af bagesukkeret til en fast skum med en elpisker.

Vend forsigtigt resten af bagesukkeret i blandingen. Fyld blandingen i en sprøjtepose, og sprøjt små toppe ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 125 °C i ca. 1 time.

*Ønsker man en mere ujævn farve som på billedet røres farven forsigtigt i til sidst.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.