Marcipannougat hjerter

ca. 30 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

200 g mandler
200 g Dansukker Flormelis
200 g blød nougat
Lys/mørk chokolade
Kagepynt

Instruktioner

Skold og smut mandlerne. Mal dem fint. Ælt mandler og flormelis sammen.

Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir til en 3-4 mm tyk plade. Gør det samme med nougaten og læg den oven på halvdelen af marcipanen. Fold marcipanen og tryk den sammen omkring nougaten.

Tryk små hjerter ud med en form (eller skær dem selv ud). Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn og dyp hvert hjerte deri. Pynt med kagepynt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.