Marcipannougat hjerter

Marcipannougat hjerter er fint og juleligt slik, som man kan byde gæster på eller give væk til dem man elsker. Marcipan, nougat og chokolade er rigtig godt sammen!

ca. 30 stk.

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

200 g mandler
200 g Dansukker Flormelis
200 g blød nougat
Lys/mørk chokolade
Kagepynt

Instruktioner

Skold og smut mandlerne. Mal dem fint. Ælt mandler og flormelis sammen.

Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir til en 3-4 mm tyk plade. Gør det samme med nougaten og læg den oven på halvdelen af marcipanen. Fold marcipanen og tryk den sammen omkring nougaten.

Tryk små hjerter ud med en form (eller skær dem selv ud). Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn og dyp hvert hjerte deri. Pynt med kagepynt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.