Marcipanforme med nøddekaramel

ca. 25 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

150 g søde mandler
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 æggehvide

Fyld
100 g blød nougat

Karamel
200 g nødder efter eget valg
1 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade

Instruktioner

Skold, smut og mal mandlerne. Bland de malede mandler med flormelis og æggehvide til en fast dej. Tryk dejen ud i små folieforme, som sættes på en bageplade.

Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Skær imens nougaten i lige så mange stykker, som der er forme. Læg et stykke nougat i hver form, lige efter at formene er taget ud af ovnen.

Bland fløde, sirup og sukker i en gryde, og varm blandingen op, indtil den er fast. Omrør af og til. Bland nødderne i karamellen, og fordel derefter nøddekaramellen i formene. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.