Ingredienser
150 g søde mandler
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 æggehvide
Fyld
100 g blød nougat
Karamel
200 g nødder efter eget valg
1 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
Instruktioner
Skold, smut og mal mandlerne. Bland de malede mandler med flormelis og æggehvide til en fast dej. Tryk dejen ud i små folieforme, som sættes på en bageplade.
Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Skær imens nougaten i lige så mange stykker, som der er forme. Læg et stykke nougat i hver form, lige efter at formene er taget ud af ovnen.
Bland fløde, sirup og sukker i en gryde, og varm blandingen op, indtil den er fast. Omrør af og til. Bland nødderne i karamellen, og fordel derefter nøddekaramellen i formene. Opbevares køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.