Marcipanforme med nøddekaramel

ca. 25 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

150 g søde mandler
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 æggehvide

Fyld
100 g blød nougat

Karamel
200 g nødder efter eget valg
1 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade

Instruktioner

Skold, smut og mal mandlerne. Bland de malede mandler med flormelis og æggehvide til en fast dej. Tryk dejen ud i små folieforme, som sættes på en bageplade.

Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Skær imens nougaten i lige så mange stykker, som der er forme. Læg et stykke nougat i hver form, lige efter at formene er taget ud af ovnen.

Bland fløde, sirup og sukker i en gryde, og varm blandingen op, indtil den er fast. Omrør af og til. Bland nødderne i karamellen, og fordel derefter nøddekaramellen i formene. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.