Mandelkager

ca. 50 stk. 25 minutter + 5 timer iblødsætning
Mandelkager er et must til is og bærkompot, men de er også gode til en kop kaffe. Og så er det rigtig nemt at bage sine egne mandelkager! Prøv vores opskrifter her.
Mandelkager
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
  • 1 æggehvide

Læg mandlerne i blød i vand i mindst 5 timer.

Forvarm ovnen til 200°C.

Hæld vandet fra, og kom mandlerne i en blender. Tilsæt rørsukker. Blend, til blandingen er jævn. Tilsæt æggehviden, og blend hurtigt rundt.

Kom mandelblandingen i en sprøjtepose, og sprøjt blandingen ud på bagepapir, eller sæt den med ske i små portioner med god afstand, ca. 2 cm i diameter.

Bag nederst i ovnen i 4-6 minutter. Lad biskuitterne køle af på en rist.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker