Luftige pandekager

Pift weekendens morgenmad op med friskbagte luftige pandekager, syrlige bær og sprøde hasselnødder.

ca. 4 portioner

ca. 40 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 æg
2 dl mælk
2 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
en smule salt
1/2 dl Dansukker Sukker
smør til at stege i

Topping
Dansukker Lys Sirup
hasselnødder, grofthakkede
Bær – efter eget valg
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Del æg i blommer og hvider. Pisk æggeblommer med mælk i en skål. Tilsæt mel, bagepulver, vaniljesukker og salt. Pisk sammen til en jævn dej.

Pisk æggehviderne stive i en separat skål. Tilsæt sukker, og pisk blandingen til en fast og blank marengs. Vend forsigtigt marengsen i dejen ad flere omgange.

Smelt lidt smør på en pande og steg pandekagerne, til de er gyldenbrune på begge sider.

Dryp sirup over, top med hasselnødder og bær, og slut af med flormelis.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.