Lime- og ingefærcurd

Kombinationen af lime og ingefær skaber en fin balance i denne lækre søde curd. Vores lime- og ingefærcurd er god både til scones og til søndagsvaflerne.

1 glas

30 minutter

Vurdering (44 stk)

Ingredienser

Saften af 5 lime (ca. 2 dl)
2 æggeblommer
1 æg
4 dl Dansukker Syltesukker
2­-3 tsk. frisk revet ingefær
100 g blødt smør

Instruktioner

Pres saften ud af limefrugterne, og hæld den i en gryde sammen med æg­geblommer, hele æg og syltesukker, og pisk det hele sammen. Tilsæt revet ingefær.

Sæt gryden på kogepladen, og lad massen simre i nogle minutter, imens der piskes.

Lad curden tykne, og tilsæt smørret lidt ad gangen under fortsat piskning.

Tag gryden af varmen, og si curden.

Hæld curden på et varmt, skoldet glas. Opbevar curden i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.