Lime- og ingefærcurd

Kombinationen af lime og ingefær skaber en fin balance i denne lækre søde curd. Vores lime- og ingefærcurd er god både til scones og til søndagsvaflerne.

1 glas

30 minutter

Vurdering (45 stk)

Ingredienser

Saften af 5 lime (ca. 2 dl)
2 æggeblommer
1 æg
4 dl Dansukker Syltesukker
2­-3 tsk. frisk revet ingefær
100 g blødt smør

Instruktioner

Pres saften ud af limefrugterne, og hæld den i en gryde sammen med æg­geblommer, hele æg og syltesukker, og pisk det hele sammen. Tilsæt revet ingefær.

Sæt gryden på kogepladen, og lad massen simre i nogle minutter, imens der piskes.

Lad curden tykne, og tilsæt smørret lidt ad gangen under fortsat piskning.

Tag gryden af varmen, og si curden.

Hæld curden på et varmt, skoldet glas. Opbevar curden i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.