Lemonade med citron

Lækker citronlemonade, som du nemt selv kan lave. Server en kande iskold lemonade med citron, toppet med citronmelisse. Det bliver helt sikkert et hit!

1/2 liter koncentreret saft

Vurdering (11 stk)

Ingredienser

500 g citronsaft, fra usprøjtede citroner
2 1/2 dl vand
5 dl Dansukker Rørsukker
ca. 1/2 potte citronmelisse

Instruktioner

Pres citronsaften ud, og kog den sammen med de tomme citronskaller og vand i en gryde i 10 minutter. Lad den køle af.

Tilsæt rørsukkeret og halvdelen af citronmelissen, og rør, indtil sukkeret er opløst. Kog det op, og lad det koge i nogle minutter. Lad saften løbe igennem en saftsi for at få en klar saft. For bedst holdbarhed kog den siede saft i 3 minutter. Hæld saften på en varm, skoldet flaske, og opbevar den køligt.

Tip! Bland saften med danskvand.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.