Lakridsfudge

Fudge når det er bedst.. med lakridssmag! Vores muscovadorørsukker og mørke sirup forstærker smagen af lakrids og gør denne lakridsfudge ekstra særlig.

ca. 40 stykker

ca. 30 min. + 2-3 timer i køleskab

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

200 g mælkechokolade
3 dl piskefløde
3 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 dl Dansukker Mørk Sirup
100 g smør
3 spsk. lakridspulver

Topping
flagesalt

 

Instruktioner

Hak chokoladen, og stil den til side.

Bring piskefløde, muscovadorørsukker og sirup i kog i en gryde. Lad det koge op til 123 °C. Rør rundt af og til.

Tilsæt chokolade, smør og lakridspulver, og rør, indtil blandingen er jævn. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir, som måler 18 x 25 cm.

Drys flagesalt over, og lad det sætte sig i køleskab i ca. 2-3 timer. Skær massen i mindre stykker. Opbevar i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.