Lakridsfudge

Fudge når det er bedst.. med lakridssmag! Vores muscovadorørsukker og mørke sirup forstærker smagen af lakrids og gør denne lakridsfudge ekstra særlig.

ca. 40 stykker

PT25M

ca. 30 min. + 2-3 timer i køleskab

Vurdering (10 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

200 g mælkechokolade
3 dl piskefløde
3 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 dl Dansukker Mørk Sirup
100 g smør
3 spsk. lakridspulver

Topping
flagesalt

 

Instruktioner

Hak chokoladen, og stil den til side.

Bring piskefløde, muscovadorørsukker og sirup i kog i en gryde. Lad det koge op til 123 °C. Rør rundt af og til.

Tilsæt chokolade, smør og lakridspulver, og rør, indtil blandingen er jævn. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir, som måler 18 x 25 cm.

Drys flagesalt over, og lad det sætte sig i køleskab i ca. 2-3 timer. Skær massen i mindre stykker. Opbevar i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.