Ingredienser
200 g mælkechokolade
3 dl piskefløde
3 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 dl Dansukker Mørk Sirup
100 g smør
3 spsk. lakridspulver
Topping
flagesalt
Instruktioner
Hak chokoladen, og stil den til side.
Bring piskefløde, muscovadorørsukker og sirup i kog i en gryde. Lad det koge op til 123 °C. Rør rundt af og til.
Tilsæt chokolade, smør og lakridspulver, og rør, indtil blandingen er jævn. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir, som måler 18 x 25 cm.
Drys flagesalt over, og lad det sætte sig i køleskab i ca. 2-3 timer. Skær massen i mindre stykker. Opbevar i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!