Krydret knækbrød

40 stk.

Vurdering (38 stk)

Ingredienser

1/2 pakke gær (25 g)
5 dl mælk
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 tsk. salt
1 spsk. stødt eller knust fennikel
1 spsk. stødt eller knust kommen
4 dl groft rugmel
4 dl grahamsmel
3-3 1/2 dl rugsigtemel

Instruktioner

Mælken opvarmes til ca. 37 °C. Gæren smuldres i en skål, og mælken hældes i. Rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt sirup, salt og krydderier. Tilsæt melet lidt ad gangen. Lad dejen hæve under et klæde i 1 time. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del den i 40 stykker, som rulles tyndt ud. Læg knækbrødene på bageplader med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 225 °C, til de har fået farve. Lad knækbrødene køle af på en rist. Opbevares tørt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.