Ingredienser
125 g blødt smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 æg
3 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
1 spsk. brunkagekrydderi
1 1/2 dl rosiner
1 dl finthakket lys chokolade
1 dl hakkede eller strimlede mandler
Instruktioner
Pisk fedtstof og de to slags sukker sammen. Tilsæt ægget. Bland de øvrige ingredienser, hæld dem i blandingen, og rør godt. Form dejen til kugler, som lægges på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med lidt hakkede eller strimlede mandler. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevares tørt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.