Ingredienser
1 1/2 kg revelsben
Marinade
6 revne eller finthakkede fed hvidløg
1 spsk. sambal oelek
1 spsk. frisk revet ingefær
1 dl olie
3/4 dl japansk soja
1 dl Dansukker Mørk Sirup
Instruktioner
Bland ingredienserne til marinaden sammen. Pensl revelsbenene med marinaden, og stil dem i køleskabet i 3-4 timer. Steg revelsbenene 1 time ved 175˚. Sænk derefter temperaturen til 100˚, og lad dem stege i yderligere 1 1/2 time.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.