Krydrede bamsekager

ca. 30 stk.

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl kaffefløde
4 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup, økologisk
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
2 1/2 tsk. natron
1 spsk. vand
11 dl hvedemel

Instruktioner

Rør fløde, sukker, sirup og krydderier sammen. Opløs natron i vandet, og rør det i massen. Rør melet i med massen, og ælt, indtil dejen er smidig. Lad dejen hvile natten over.

Del dejen i fire stykker. Af hvert stykke dej skal der blive 10 større stykker til kroppen, 10 noget mindre stykker til hovedet, 40 stykker til arme og ben og 20 små stykker til ørerne. Form stænger af de stykker, der skal blive arme og ben, mens de andre rulles til kugler. Sæt stykkerne sammen til bamser, som lægges på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Sæt en pind i hver bamse, så snart de er kommet ud af ovnen. Lad bamserne køle af på en rist. Pynt med glasur.

Der kan også bages runde kager af dejen, der kan bruges som brød.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.