Krydrede bamsekager

Krydrede bamsekager, en måde at lave peberkager på uden en masse peberkageformer. Del peberkagedejen i små ulige stykker og sæt dem sammen til en bamse!

ca. 30 stk.

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl kaffefløde
4 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup, økologisk
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
2 1/2 tsk. natron
1 spsk. vand
11 dl hvedemel

Instruktioner

Rør fløde, sukker, sirup og krydderier sammen. Opløs natron i vandet, og rør det i massen. Rør melet i med massen, og ælt, indtil dejen er smidig. Lad dejen hvile natten over.

Del dejen i fire stykker. Af hvert stykke dej skal der blive 10 større stykker til kroppen, 10 noget mindre stykker til hovedet, 40 stykker til arme og ben og 20 små stykker til ørerne. Form stænger af de stykker, der skal blive arme og ben, mens de andre rulles til kugler. Sæt stykkerne sammen til bamser, som lægges på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Sæt en pind i hver bamse, så snart de er kommet ud af ovnen. Lad bamserne køle af på en rist. Pynt med glasur.

Der kan også bages runde kager af dejen, der kan bruges som brød.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.