Krydderkage med tyttebær i bradepande

ca. 40 stykker
Krydderkage med tyttebær i bradepande
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

4 æg
8 dl Dansukker Brun Farin
6 dl tykmælk
1 spsk. ingefær
1 1/2 spsk. kardemomme
2 tsk. nelliker
1 1/2 spsk. kanel
12 dl hvedemel
1 spsk. natron
200 g smeltet smør eller margarine
2 dl syltede eller frosne tyttebær

Topping
400 g Philadelphia friskost naturel, gerne light
4 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. vaniljesukker
Frosne tyttebær, kan udelades.

Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Tilsæt tykmælken. Rør de tørre ingredienser sammen, og vend dem i dejen. Rør smørret og tyttebærsyltetøjet i. Hæld dejen op i en bradepande 30 x 40 cm med smurt og melet bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter. Vend kagen ud på bagepapir, og lad den køle af.

Bland ost, flormelis og vaniljesukker, og bred det ud over kagen. Pynt med tyttebær, og skær kagen i passende stykker.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker