Dej
Fyld
Pynt
Smuldr gæren, og del smørret i mindre stykker. Kom alle ingredienser til dejen i en foodprocessor. Kør maskinen, til dejen er jævn, og lad dejen hvile i 15 minutter.
Tilbered fyldet. Riv marcipanen, og pisk det sammen med brun farin og smør i en skål, til massen er jævn.
Ælt dejen på et meldrysset bord, og del den i tre dele. Rul hvert stykke ud til et rektangel, ca. 20x35 cm.
Fordel fyldet i midten af rektanglet, og kom stikkelsbær på. Buk kanterne over fyldet, og læg kringlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Dæk med et rent viskestykke, og lad hæve i ca. 40 minutter.
Forvarm ovnen til 200°C. Pensl stængerne med pisket æg, og strø mandelflager og perlesukker over.
Bag stængerne i midten af oven i ca. 20 minutter. Lad kringlerne køle af på en rist, og skær dem derefter i mindre stykker.
Opskriften er udarbejdet af