Ingredienser
400 g marcipan
100 g Dansukker Flormelis
12 g æggehvider
Glasur
4 dl Dansukker Flormelis
2 pasteuriserede æggehvider
Instruktioner
Forvarm ovnen til 200°C.
Riv marcipanen ned i en skål med et rivejern. Bland med flormelis.
Tilsæt æggehvide, og bland ingredienserne til en fast og jævn masse.
Lad massen stå i køleskabet natten over.
Rul kransekagemassen ud i 2 langestænger i 2 cm tykkelse.
Skær dem ud i mindre stænger i forskellig længde (med 2 cm interval) 8, 10, 12, 14, 16 cm til al kransekagedejen er opbrugt. Lav evt. en kransekagetop i form af en kugle eller andet. Form stængerne til ringe på bagepladen, saml enderne forsigtigt.
Bag dem nederst i ovnen i ca. 12-14 minutter. Lad dem køle helt af. Brug ikke varmluft.
Bland flormelis og æggehvide sammen i en skål. Kom glasuren i en sprøjtepose, og klip et lille hul. Sprøjt fine mønstre på hvert enkelt kransekagestykke, og lad glasuren størkne. Byg derefter kransekagetårnet.
Tips.
Når du bager kransekage, er det er vigtigt at veje alle ingredienser nøje af for at opnå det bedste resultat. Bag ikke med varmluft.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
 
			Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
 
			Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
 
			Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
 
			Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
 
			Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
 
			Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.
