Kommenskranse

24 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

50 g gær
100 g margarine
5 dl vand
½ dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk. salt
1 dl sesamfrø
1 dl knust boghvede
3 dl revet cheddarost
1 spsk. stødt kommen
ca. 13 dl sigtemel

Pensling
1 æg
Hel kommen
Havsalt

Instruktioner

Smuldr gæren i en skål. Smelt margarinen i en gryde på komfuret. Tilsæt vandet, og varm op til 37°C. Hæld det over gæren og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt sirup, salt, sesamfrø, ost og kommen. Arbejd derefter melet ind i dejen, til den slipper skålens kanter. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del dejen i to lige store dele, som formes til stænger. Skær hver stang i 12 stykker, og tril hvert stykke til en stang på ca. 60 cm. Læg hver stang dobbelt, og sno den, inden den formes til en krans. Læg kransene på en plade med bagepapir. Lad brødene hæve i 30 minutter.

Pensl kransene med sammenpisket æg, og drys med kommen og havsalt. Bages midt i ovnen ved 250°C i ca. 10 minutter. Lad bolle­ rne køle af på en rist under et klæde.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.