Kommenskranse

24 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

50 g gær
100 g margarine
5 dl vand
½ dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk. salt
1 dl sesamfrø
1 dl knust boghvede
3 dl revet cheddarost
1 spsk. stødt kommen
ca. 13 dl sigtemel

Pensling
1 æg
Hel kommen
Havsalt

Instruktioner

Smuldr gæren i en skål. Smelt margarinen i en gryde på komfuret. Tilsæt vandet, og varm op til 37°C. Hæld det over gæren og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt sirup, salt, sesamfrø, ost og kommen. Arbejd derefter melet ind i dejen, til den slipper skålens kanter. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del dejen i to lige store dele, som formes til stænger. Skær hver stang i 12 stykker, og tril hvert stykke til en stang på ca. 60 cm. Læg hver stang dobbelt, og sno den, inden den formes til en krans. Læg kransene på en plade med bagepapir. Lad brødene hæve i 30 minutter.

Pensl kransene med sammenpisket æg, og drys med kommen og havsalt. Bages midt i ovnen ved 250°C i ca. 10 minutter. Lad bolle­ rne køle af på en rist under et klæde.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.