Ingredienser
50 g gær
100 g margarine
5 dl vand
½ dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk. salt
1 dl sesamfrø
1 dl knust boghvede
3 dl revet cheddarost
1 spsk. stødt kommen
ca. 13 dl sigtemel
Pensling
1 æg
Hel kommen
Havsalt
Instruktioner
Smuldr gæren i en skål. Smelt margarinen i en gryde på komfuret. Tilsæt vandet, og varm op til 37°C. Hæld det over gæren og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt sirup, salt, sesamfrø, ost og kommen. Arbejd derefter melet ind i dejen, til den slipper skålens kanter. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del dejen i to lige store dele, som formes til stænger. Skær hver stang i 12 stykker, og tril hvert stykke til en stang på ca. 60 cm. Læg hver stang dobbelt, og sno den, inden den formes til en krans. Læg kransene på en plade med bagepapir. Lad brødene hæve i 30 minutter.
Pensl kransene med sammenpisket æg, og drys med kommen og havsalt. Bages midt i ovnen ved 250°C i ca. 10 minutter. Lad bolle rne køle af på en rist under et klæde.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.