Kold laksetærte

ca. 8 portioner

Vurdering (61 stk)

Ingredienser

150 g revet mørkt rugbrød
50 g revet Cheddar-ost
75 g smeltet smør eller margarine

Fyld
4 blade husblas
3 dl cremefraiche
2 dl kvark
3 tsk. Dansukker Lys Sirup
3-4 spsk. dijonsennep
1 finthakket rødløg
1 dl (20 g) finthakket dild
200 g varmrøget laks i tern
Salt, peber

Pynt
Citron
Dild
Rejer
Ferskrøget laks

Instruktioner

Bland rugbrød, ost og fedtstof sammen. Tryk blandingen ud i bunden og op ad kanterne på en form med aftagelig kant.

Læg husblassen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Bland de øvrige ingredienser sammen. Smelt husblassen i mikrobølgeovnen eller i en kasserolle på komfuret. Rør først et par spiseskeer af fyldet ud i den smeltede husblas, inden den røres ned i fyldet. Hæld fyldet på tærtebunden, og stil den i køleskabet i 4-5 timer. Pynt med citron, rejer og laks.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.