100 g blødt smør
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
1 1/2 dl hvedemel
1/4 tsk. salt
3 1/2 dl revet kokos
Hindbær-rose-syltetøj
1 dl hindbærsyltetøj
1/2 spsk. rosenvand
Sæt ovnen på 150 grader.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Tilsæt æg, og rør til en jævn blanding.
Bland mel, salt og kokosmel i en separat skål. Tilsæt de tørre ingredienser til smørblandingen, og rør det hele sammen.
Tril små kugler på ca. 1 cm, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bages i 5 minutter.
Imens blandes hindbærsyltetøj og rosenvand sammen.
Tag kagerne ud, og lav en lille skål ud af dem med bagsiden af en ske eller fingrene. Kom hindbærsyltetøj i.
Hæv varmen til 175 grader, og bag kagerne i yderligere 8-10 minutter.
Tag dem ud, og lad dem køle af. Velbekomme!