Kokoskager med hindbær-rose-syltetøj

Ca. 16 stk.

Vurdering (9 st)

Ingredienser

100 g blødt smør
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
1 1/2 dl hvedemel
1/4 tsk. salt
3 1/2 dl revet kokos

Hindbær-rose-syltetøj
1 dl hindbærsyltetøj
1/2 spsk. rosenvand

Instruktioner

Sæt ovnen på 150 grader.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Tilsæt æg, og rør til en jævn blanding.
Bland mel, salt og kokosmel i en separat skål. Tilsæt de tørre ingredienser til smørblandingen, og rør det hele sammen.
Tril små kugler på ca. 1 cm, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bages i 5 minutter.
Imens blandes hindbærsyltetøj og rosenvand sammen.
Tag kagerne ud, og lav en lille skål ud af dem med bagsiden af en ske eller fingrene. Kom hindbærsyltetøj i.
Hæv varmen til 175 grader, og bag kagerne i yderligere 8-10 minutter.
Tag dem ud, og lad dem køle af. Velbekomme!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.