Kokos- og karamelpopcorn

20 minutter

Vurdering (30 st)

Ingredienser

2 spsk. kokosolie
1–2 dl popcorn (skal dække grydens bund)
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1/2 tsk. natron

Instruktioner

Varm 1 spsk. kokosolie op i en mellemstor kasserolle.
Hæld popcorn i, så bunden er dækket.
Kom låg på, og ryst gryden en gang imellem. Vent, til de er færdige med at poppe. Sæt til side.
Kom sirup, sukker og 1 spsk. kokosolie i en lille kasserolle. Lad det koge op og koge i 3-4 minutter, eller indtil det begynder at tykne.
Tag gryden af varmen, rør natron i, hæld det hurtigt over popcornene og bland det hele.
Hæld popcornene ud på bagepapir, og lad dem afkøle.

Tip
Kan holde sig i op til 3 dage i en lufttæt beholder.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.