Kokos-chia-budding

4 portioner

15 minutter + afkølingstid

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Chiabudding
1 dåse kokosmælk (400 ml)
60 g chiafrø
1 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup

Appelsinsukker
1/4 appelsin, gerne usprøjtet
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 stilke mynte

Tilbehør
250 g friske eller frosne blåbær
250 g friske eller frosne hindbær

Instruktioner

Hæld kokosmælk, chiafrø og sirup i en skål. Bland det hele godt, dæk skålen til, og lad blandingen trække i køleskabet natten over.

Forbered appelsinsukkeret. Vask appelsinen i varmt vand, og tør den. Riv 1/4 af skallen på et rivejern. Blend appelsinskal, sukker og mynte godt sammen.

Optø blåbær og hindbær, eller brug friske bær. Fordel chiabuddingen i 4 glas, og top med bær og appelsinsukker.

Tips: Chiabuddingen kan holde sig i køleskabet i ca. 2 dage.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.