Kokos-chia-budding - Opskrifter

Kokos-chia-budding

4 portioner 15 minutter + afkølingstid
Kokos-chia-budding
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Chiabudding

    • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
    • 60 g chiafrø
    • 1 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup

    Appelsinsukker

    • 1/4 appelsin, gerne usprøjtet
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 4 stilke mynte

    Tilbehør

    • 250 g friske eller frosne blåbær
    • 250 g friske eller frosne hindbær

    Hæld kokosmælk, chiafrø og sirup i en skål. Bland det hele godt, dæk skålen til, og lad blandingen trække i køleskabet natten over.

    Forbered appelsinsukkeret. Vask appelsinen i varmt vand, og tør den. Riv 1/4 af skallen på et rivejern. Blend appelsinskal, sukker og mynte godt sammen.

    Optø blåbær og hindbær, eller brug friske bær. Fordel chiabuddingen i 4 glas, og top med bær og appelsinsukker.

    Tips: Chiabuddingen kan holde sig i køleskabet i ca. 2 dage.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;