Kirsebærsaft

Vurdering (450 st)

Ingredienser

1 kg kirsebær, surkirsebær eller moreller
6 dl vand
6 dl Dansukker Rørsukker pr. liter færdig saft

Instruktioner

Skyl bærrene, og læg dem i en gryde. Hæld vandet på, og lade det koge under låg i 5 minutter. Mos bærrene, og kog i yderligere 5 minutter. Hæld bærmassen op i et saftklæde, og lad saften løbe af i 30 minutter. Rengør gryden, mål saften, og hæld den tilbage i gryden. Kog op igen, rør sukkeret i, og lad det koge i 2 minutter. Hæld saften på varme, rengjorte flasker. Lukkes tæt. Opbevares koldt. Har du ikke plads til at opbevare saften koldt, bør du tilsætte 1 knsp. Atamon eller kaliumsorbat pr. liter saft.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.