Kirsebærmarmelade med banan, lime og vanilje - Opskrifter

Kirsebærmarmelade med banan, lime og vanilje

Kirsebærmarmelade med banan, lime og vanilje
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1/2 kg kirsebær
250 g bananer
2 usprøjtede citroner
3 dl vand
1 kg Dansukker Syltesukker
2 spsk. vaniljesukker

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud. Skræl bananerne, og skær dem i skiver. Skyl citronen grundigt, og riv skallen på den grove side af rivejernet. Pres saften ud af citronen. Kom kirsebær, bananskiver, citronskal og -saft samt vand i en gryde, og lad det simre under låg i 10 minutter. Tilsæt syltesukker, og kog i 2-3 minutter. Tilsæt vaniljesukker. Tag gryden af kogepladen, og skum af. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Fyld glassene helt op. Sæt varme, rengjorte låg på. Opbevares køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;