Key passion pie i glas

Påskens nemmeste dessert, key passion pie i glas. En ny fortolkning af key lime pie med lækker passionscreme og muscovadomarinerade passionsfrugtkerner.

4 glas

45 minutter

Vurdering (45 stk)

Ingredienser

Knas
40 g brunet smør
1 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
100 g digestivekiks, 7 kiks 

Passionscreme
4 passionsfrugter
1/2 spsk. friskpresset limesaft (evt. lidt mere)
200 g sødet kondenseret mælk
2 pasteuriseret æggeblommer
1 spsk. Økologisk Lys Sirup

Pynt
resten af passionsfrugtkernerne
1/2 spsk. limesaft
1 spsk. Dansukker Økologisk Brun Farin
2 dl piskefløde

Instruktioner

Brun smørret i en gryde, og tilsæt sirup. Kør kiksene i en foodprocessor, og rør dem i smørblandingen. Bland det hele godt.

Skrab frugtkødet ud af passionsfrugterne, og si kernerne fra. Sæt kernerne til side, og bland saften med limesaft, kondenseret mælk, æggeblommer og sirup.

Bland passionsfrugtkerner, limesaft og brun farin i en skål. Pisk fløden til et luftigt skum.

Fordel passionsfrugtcreme og kiksekrummer lagvis i 4 glas. Top med flødeskum og passionsfrugtkerner.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.