Key passion pie i glas

Påskens nemmeste dessert, key passion pie i glas. En ny fortolkning af key lime pie med lækker passionscreme og muscovadomarinerade passionsfrugtkerner.

4 glas

45 minutter

Vurdering (42 stk)

Ingredienser

Knas
40 g brunet smør
1 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
100 g digestivekiks, 7 kiks 

Passionscreme
4 passionsfrugter
1/2 spsk. friskpresset limesaft (evt. lidt mere)
200 g sødet kondenseret mælk
2 pasteuriseret æggeblommer
1 spsk. Økologisk Lys Sirup

Pynt
resten af passionsfrugtkernerne
1/2 spsk. limesaft
1 spsk. Dansukker Økologisk Brun Farin
2 dl piskefløde

Instruktioner

Brun smørret i en gryde, og tilsæt sirup. Kør kiksene i en foodprocessor, og rør dem i smørblandingen. Bland det hele godt.

Skrab frugtkødet ud af passionsfrugterne, og si kernerne fra. Sæt kernerne til side, og bland saften med limesaft, kondenseret mælk, æggeblommer og sirup.

Bland passionsfrugtkerner, limesaft og brun farin i en skål. Pisk fløden til et luftigt skum.

Fordel passionsfrugtcreme og kiksekrummer lagvis i 4 glas. Top med flødeskum og passionsfrugtkerner.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.