Karrysild

Karrysild

4 portioner
Karrysild
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1 kg urenset eller 600 g renset Østersøsild
1 tsk. salt
1/2 tsk. hvid peber
2-3 spsk. karry
2 dl piskefløde
1 spsk. Dansukker Brun Farin

Pynt
Persille 

Skyl Østersøsilden, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Krydres med salt og peber.

Smør et ovnfast fad. Fold sildene sammen på midten, eller rul dem sammen, og læg dem i fadet. Drys med karry, og hæld fløden på. Drys farin over, og sæt fadet på den midterste rille i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter.

Drys med persille, og server retten med nykogte kartofler og friske grøntsager eller salat. Silden kan også serveres kold på en buffet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;