Kardemomme-pannacotta med ananas og granatæble

4 port.
Kardemomme-pannacotta med ananas og granatæble
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

5 dl piskefløde
1 tsk. stødt kardemomme
1 dl Dansukker Sukker
2 blade husblas

Gelé
4 skiver ananas, frisk eller konserveret
Kernerne af 1 granatæble
1 dl ananasjuice
1 dl vand
2 dl Dansukker Sukker
3 blade husblas

Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 min­utter. Kog fløde, kardemomme og sukker op i en kasserolle. Læg husblasen i. Hæld massen op i små glas eller skåle. Stilles i køleskab.

Skær ananassen i mindre stykker, og bland dem med granatæblekernerne. Fordel blandingen på pannacottaen. Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Hæl juice, vand og sukker i en gryde og kog op. Læg husblasen i og lad det derefter koge i et halvt minut. Lad blandingen køle lidt af, inden den fordeles over frugten. Stilles i køleskab indtil servering.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker