Ingredienser
1 dl piskefløde
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. smør
1 dl sesamfrø
små papirforme
Instruktioner
Bland fløde, rørsukker, sirup og vaniljesukker i en tyndbundet gryde. Lad massen koge rør i det med jævne mellemrum, indtil termometeret viser 124 grader, Kogetid ca. 20-25 minutter.
Når karamelmassen er klar tilsættes smør og sesamfrø. Hæld karamelmassen i en kande og fordel i små forme. Lad karamellerne stivne. Opbevares ved stuetemperatur.
Hvis du ikke har noget termometer, kan du lave kugletesten, når du vil se, hvornår karamelmassen er klar:
1. Hæld koldt vand i et glas.
2. Kom lidt af karamelmassen på en teske, og dryp det ned i det kolde vand.
3. Tag karamellen op med fingrene. Karamellen skal nu kunne formes til en kugle.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.