Karameller med appelsinsmag

Karameller med appelsinsmag, findes der bedre kombination. Et hit hos både store og små.

ca. 50 stk.

Vurdering (274 stk)

Ingredienser

100 g smør
2 dl piskefløde
3 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 tsk. vaniljesukker
Revet skal af 2 usprøjtede appelsiner

Instruktioner

Smelt smør i en tykbundet gryde. Tilsæt fløde, sukker og de to slags sirup, og lad blandingen koge 20-30 minutter. Rør af og til. Kog, til blandingen når 125 °C. Mål efter med et sukkertermometer, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om den stivner. Tilsæt den revne appelsinskal. Hæld karamelmassen op i en olieret form, og lad den køle af. Skær karamellen i mindre stykker, og pak stykkerne ind i smørrebrødspapir eller cellofan. Opbevar karamellerne koldt.

Du kan evt. udelade appelsinskallen. Så får du en ren flødekaramelsmag. Eller du kan tilsætte smag i form af 1 spsk. revet frisk ingefær eller 2 spsk. vaniljesukker.

Se film: Sådan laver du Karameller

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.