Kanelstegte æbler på mandelbund med blommesauce

6 port.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Bund
100 g marcipan
75 g smør eller margarine
1 spsk. hvedemel
1 æg

Sauce
200 g blommer
1 dl Dansukker Glukosesirup
1/2 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. smør eller margarine
1 1/2 dl æblejuice

3 æbler
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 tsk. stødt kanel
Smør eller margarine

Pynt
Brombær

Instruktioner

Pisk marcipan og fedtstof sammen med en elpisker. Tilsæt hvedemel og æg, og rør det hele godt sammen. Rul dejen ud til en 1 cm tyk rektangel på smurt bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter.

Bland alle ingredienserne til saucen i en kasserolle, og lad det simre i 5 minutter. Blend og si saucen.

Skræl og halvér æblerne, fjern kernehuset, og skær dem i både. Bland farin og kanel, og dyp æblebådene i blandingen. Steg æblebådene i fedtstof på en stegepande, til de kun lige er møre.

Skær bunden ud i trekanter, som lægges på desserttallerkner. Fordel æblebådene på trekanterne. Pynt med f.eks. et brombær. Server saucen til. Hvis du ikke har blommer, kan du i stedet anvende 100 gram svesker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.