Kanelsneglebanankage - Opskrifter

Kanelsneglebanankage

Ca. 15 stykker ca. 1 time og 20 minutter
Kanelsneglebanankage, en virkelig saftig kage med smag af kanelsnegle. Hvis du vil prøve at løfte din banankage til et helt nyt niveau, skal du prøve denne opskrift.
Kanelsneglebanankage
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Banankage

    • 3 bananer
    • 3 æg
    • 1 3/4 dl rapsolie
    • 3 dl Dansukker Rørsukker
    • 4 1/2 dl hvedemel
    • 2 tsk. bagepulver
    • 3/4 tsk. salt
    • 1 1/2 tsk. kanel
    • 2 tsk. kardemomme

    Kanelsneglefyld

    • 30 g smør
    • 2 tsk. kanel
    • 2 spsk. Dansukker Brun Farin

    Til formen

    • olie

    Pynt

    • Dansukker Svensk Perlesukker

    Sæt ovnen på 180 grader.

    Bland banan, æg og olie, og tilsæt sukker.

    Bland hvedemel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme i en skål, og vend det i massen.

    Smør en springform på ca. 24 cm i diameter eller en brødform på ca. 1,5 l med rapsolie.

    Hæld halvdelen af dejen i, og strø halvdelen af kanelsneglefyldet over. Hæld resten af dejen i formen, og top med resten af fyldet. Lav et lille mønster med en gaffel. Drys perlesukkeret over.

    Bag kagen nederst i ovnen i ca. 40-45 minutter. Hvis kagen begynder at tage for meget farve, kan du lægge et stykke folie over.

    Tag banankagen ud af ovnen, og lad den køle i formen i ca. 10 minutter. Læg kagen på en rist, og lad den køle helt af.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;