Kanelsneglebanankage

Kanelsneglebanankage, en virkelig saftig kage med smag af kanelsnegle. Hvis du vil prøve at løfte din banankage til et helt nyt niveau, skal du prøve denne opskrift.

Ca. 15 stykker

PT1H

ca. 1 time og 20 minutter

Vurdering (29 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Banankage
3 bananer
3 æg
1 3/4 dl rapsolie
3 dl Dansukker Rørsukker
4 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
3/4 tsk. salt
1 1/2 tsk. kanel
2 tsk. kardemomme

Kanelsneglefyld
30 g smør
2 tsk. kanel
2 spsk. Dansukker Brun Farin

Til formen
olie

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Sæt ovnen på 180 grader.

Bland banan, æg og olie, og tilsæt sukker.

Bland hvedemel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme i en skål, og vend det i massen.

Smør en springform på ca. 24 cm i diameter eller en brødform på ca. 1,5 l med rapsolie.

Hæld halvdelen af dejen i, og strø halvdelen af kanelsneglefyldet over. Hæld resten af dejen i formen, og top med resten af fyldet. Lav et lille mønster med en gaffel. Drys perlesukkeret over.

Bag kagen nederst i ovnen i ca. 40-45 minutter. Hvis kagen begynder at tage for meget farve, kan du lægge et stykke folie over.

Tag banankagen ud af ovnen, og lad den køle i formen i ca. 10 minutter. Læg kagen på en rist, og lad den køle helt af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!