Kanelsneglebanankage

Kanelsneglebanankage, en virkelig saftig kage med smag af kanelsnegle. Hvis du vil prøve at løfte din banankage til et helt nyt niveau, skal du prøve denne opskrift.

Ca. 15 stykker

ca. 1 time og 20 minutter

Vurdering (22 stk)

Ingredienser

Banankage
3 bananer
3 æg
1 3/4 dl rapsolie
3 dl Dansukker Rørsukker
4 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
3/4 tsk. salt
1 1/2 tsk. kanel
2 tsk. kardemomme

Kanelsneglefyld
30 g smør
2 tsk. kanel
2 spsk. Dansukker Brun Farin

Til formen
olie

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Sæt ovnen på 180 grader.

Bland banan, æg og olie, og tilsæt sukker.

Bland hvedemel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme i en skål, og vend det i massen.

Smør en springform på ca. 24 cm i diameter eller en brødform på ca. 1,5 l med rapsolie.

Hæld halvdelen af dejen i, og strø halvdelen af kanelsneglefyldet over. Hæld resten af dejen i formen, og top med resten af fyldet. Lav et lille mønster med en gaffel. Drys perlesukkeret over.

Bag kagen nederst i ovnen i ca. 40-45 minutter. Hvis kagen begynder at tage for meget farve, kan du lægge et stykke folie over.

Tag banankagen ud af ovnen, og lad den køle i formen i ca. 10 minutter. Læg kagen på en rist, og lad den køle helt af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.