Kanelparfait med æblesauce

6 portioner
Kanelparfait med æblesauce
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 æg
3/4 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 tsk. stødt kanel
2 dl piskefløde

Sauce
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl æblejuicekoncentrat
1 dl vand
1-2 æbler

Pisk æg, flormelis og vaniljesukker let og luftigt. Tilsæt glukosesirup og kanel. Pisk fløden til fast skum i en anden skål. Vend flødeskummet i æggemassen. Hæld dejen op i en form, som stilles i fryseren i 4-5 timer.

Lav et opkog af glukosesirup, juicekoncentrat og vand. Skræl æblerne, og skær dem i små tern. Læg æbleternene i den varme sauce. Server saucen lun til parfaiten.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker