Kanelparfait med æblesauce

6 portioner

Vurdering (2 st)

Ingredienser

2 æg
3/4 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 tsk. stødt kanel
2 dl piskefløde

Sauce
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl æblejuicekoncentrat
1 dl vand
1-2 æbler

Instruktioner

Pisk æg, flormelis og vaniljesukker let og luftigt. Tilsæt glukosesirup og kanel. Pisk fløden til fast skum i en anden skål. Vend flødeskummet i æggemassen. Hæld dejen op i en form, som stilles i fryseren i 4-5 timer.

Lav et opkog af glukosesirup, juicekoncentrat og vand. Skræl æblerne, og skær dem i små tern. Læg æbleternene i den varme sauce. Server saucen lun til parfaiten.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.