Kandiserede æbler

8 stk.

Vurdering (224 stk)

Ingredienser

8 små, røde æbler
8 blomsterpinde i træ eller ispinde

Lage
3 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl vand
2 spsk. Dansukker Glukosesirup

Instruktioner

Fjern stilken og blomsterfæstet fra æblerne. Tør omhyggeligt æblerne af, og stik en blomsterpind gennem hvert æble fra blomsterfæstet til stilken. Kom olie på et stykke bagepapir.

Bland sukker, vand og glukose i en kasserolle, og lad det koge på svag varme, til sukkeret er opløst. Skru derefter op for varmen, så lagen koger godt. Kontrollér, om blandingen er færdig, ved at dyppe en pind i lagen og holde den under rindende koldt vand. Lagen er færdig, hvis den stivner og bliver hård.

Dyp æblerne i den varme lage. Vend dem over kasserollen, til al overflødig lage er dryppet af. Stil æblerne på det smurte bagepapir, og lad lagen stivne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.