Kandiserede æbler

8 stk.

Vurdering (232 stk)

Ingredienser

8 små, røde æbler
8 blomsterpinde i træ eller ispinde

Lage
3 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl vand
2 spsk. Dansukker Glukosesirup

Instruktioner

Fjern stilken og blomsterfæstet fra æblerne. Tør omhyggeligt æblerne af, og stik en blomsterpind gennem hvert æble fra blomsterfæstet til stilken. Kom olie på et stykke bagepapir.

Bland sukker, vand og glukose i en kasserolle, og lad det koge på svag varme, til sukkeret er opløst. Skru derefter op for varmen, så lagen koger godt. Kontrollér, om blandingen er færdig, ved at dyppe en pind i lagen og holde den under rindende koldt vand. Lagen er færdig, hvis den stivner og bliver hård.

Dyp æblerne i den varme lage. Vend dem over kasserollen, til al overflødig lage er dryppet af. Stil æblerne på det smurte bagepapir, og lad lagen stivne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.