Kage på glas

Ca. 25 kager

Vurdering (65 stk)

Ingredienser

Glaskrukke, snor, vejledning til modtageren

I krukken
2 1/2 dl hvedemel
2 1/2 dl havregryn
2 1/2 tsk. vaniljesukker
2 1/2 tsk. bagepulver
2 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker

Smagsgivere
1/2 dl tørrede blåbær/tranebær
1/2 dl hvide chokoladeknapper
1/2 dl mørke chokoladeknapper
1/2 dl rosiner
1 tsk. stødt kanel

Instruktioner

Begynd med at blande mel, bagepulver og vaniljesukker, og læg det i bunden. Fortsæt derefter med sukker og havregryn, og afslut med smagsgivere.

Vejledningen til modtageren
Sæt ovnen på 200 °C.

Pisk 225 g smør hvidt og luftigt sammen med 1 stort æg.

Tilsæt krukkens indhold, og arbejd det sammen til en dej. Form til boller, læg dem på en bageplade, og tryk dem lidt på toppen.

Bag kagerne midt i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til de har fået en let gyldenbrun farve i kanterne og lad dem køle af. Held og lykke, og god jul!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.