Julescones

8 stk.
Julescones
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

1 dl groft hakkede hasselnødder
1 1/2 dl hakkede tørrede figner
1 dl rosiner
1 dl hakkede tørrede abrikoser
2 1/2 dl hvedemel
2 dl rugmel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. olie
2 dl mælk

Bland nødder, figner, rosiner og abrikoser med de tørre ingredienser. Tilsæt sirup, olie og mælk, og arbejd det sammen til en dej. Del dejen i to stykker, som formes til runde boller med en diameter på ca. 15 cm. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og skær et kors gennem bollerne. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Lad bollerne køle lidt af, inden de spises.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker